Kristallikruunun huolto

Turun Kristalli huoltaa ja ehostaa kristallikruunut vuosikymmenten kokemuksella – vanhoista perintökalleuksista moderneihin malleihin.

Vanhan kristallikruunun huolto

 

Turun Kristallin huoltama valaisin on uudenveroinen ja antaa jälleen säihkyvää valoaan kuten nuoruusvuosinaan, vuosikausiksi eteenpäin.


Vanhan kristallikruunun huollon hinta lähtee yleensä muutamista sadoista euroista. Tarkka hinta määritellään tapauskohtaisesti, sillä työn määrään vaikuttavat mm. huollon laajuus, valaisimen kunto ja koko, kristallien määrä ja muut tekijät.

 

Ota yhteyttä ja pyydä huoltotarjous sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella!

Kristallikruunun ehostus eli "tuunaus"

 

Mikäli nykyisen kristallikruunusi säihke ei ole mielestäsi tarpeeksi kirkas, voimme vaihtaa siihen käyttämämme korkealuokkaiset, yli 30 % lyijypitoisuuden omaavat kristallit. Myös valaisimen sähköistys voidaan uusia, lisätä valaisinpisteitä tai ehostaa kokonaisuutta vaikkapa värillistä valoa antavilla led-valonauhoilla.

 

Voit pyytää tarjouksen vanhan kristallikruunun tuunaamisesta sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella.

Seinään kiinnitettävä vanha kristallivalaisin huollettuna. Turun Kristalli huoltaa kristallikruunut uudenveroiseksi.

Vanha valaisin hohtamaan

Turun Kristalli on valmistanut ja huoltanut kristallikruunuja vuodesta 1956. Tuo vanha perintökalleutesi meille hoivattavaksi, niin takaamme että saat sen takaisin uudenveroisena.

Klassinen Kattokruunu kristalleilla ja kynttiläpaikoilla. Kristallikruunuihin saa uutta säihkettä tuunaamalla.

Lisää säihkettä kristalleihin

Huollon lisäksi voimme tuunata nykyiseen kristallikruunuusi lisää loistetta mm. kirkkaampien kristallien ja värikkäiden led-valonauhojen avulla. Käytännössä vain mielikuvituksesi on rajana – kysy lisää!

Pyydä huoltotarjous

Kerro meille vanhan kristallikruunusi huolto- tai ehostustarpeesta, niin saat tarjouksen sähköpostiisi.